Kreatima

Varmt välkommen till Kreatima, Sveriges mest välsorterade konstnärs- och färghandel mitt i Stockholms city. Hos oss hittar du alla sorters konstnärsmaterial, så som penslar, målardukar, papper, pennor, ramar och stafflier. Dessutom har vi verktyg, drejskivor, ugnar, glasyrer, keramiklera och ett stort sortiment av gjutmaterial.

 

Vår färgavdelning har sålt Beckers sedan 1940. Vi vågar faktiskt säga att vi vet det mesta om färger och målning. Avdelningen är välsorterad, och där bryter vi exakt den kulör du önskar i väggfärg, snickerifärg och golvfärg. Vi hjälper gärna till med material och tips, oavsett om du ska måla om hemma, dekormåla en stol, förgylla en spegel eller polera en byrå. Vi säljer också pigment om du vill blanda din egen tempera. Tapetavdelningen är komplett med de senaste kollektionerna från bl.a. Boråstapeter, Cole & Son och andra kända leverantörer.
På utvalda lördagar har vi visningar i vår Fine Art butik av kända konstnärer och specialister. Nytt för i år är workshops, där du får sitta ner i grupp och prova på olika tekniker under professionell ledning. Gå in på vår hemsida, panduro.com och se hur du anmäler dig och vilka tider som gäller.

 

På panduro.com, under Fine Art, hittar du stora delar av Kreatimas sortiment. Har du inte möjlighet att besöka butiken kan du handla i vår webbutik. För 100 kronor levererar vi dina varor till Kreatima eller till den Panduro-butik du väljer.

 

Anmäl dig gärna till vår kundklubb, och ta del av många fina erbjudanden. Vad sägs om 20% rabatt på alla penslar?

 

Kreatima – Konstnärsmaterial i bästa kvalitet för alla tekniker.© Stockholms Konstsalong, Stockholm | Tel 08-570 220 63 | Mob 0702-64 30 50 | E-post info@stockholmskonstsalong.com  | Hemsida www.stockholmskonstsalong.com | Website design by Lars Andersson | www.LADC.se